Het Hotel

In Noord-Scharwoude aan het water, dichtbij Alkmaar en strand van de Noordzee.

Hotel De Buizerd ligt aan het water, dicht bij Alkmaar en het strand van de Noordzee. Alle kamers bieden een eigen badkamer, gratis gebruik van internet, een televisie met een groot beeldscherm, en lectuur.

Het hotel heeft een restaurant en bar met terrassen waarvan 1 aan het water. In de buurt van het hotel zijn verschillende recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, zwemmen, vissen en wandelen. Ook kunt u een bezoek brengen aan musea of een winkelcentrum. U kunt bij het hotel ook kano’s huren.

U kunt inchecken bij ons vanaf 14.00 uur.

Overnachten en heerlijk tot rust komen bij De Buizerd!

U kunt bij ons rekenen op oprecht persoonlijke aandacht en een plezierig verblijf.

Tot ziens in Hotel De Buizerd!

Bij hotel de Buizerd begrijpen we dat je op zoek bent naar ontspanning en alle hectiek van het dagelijks leven even opzij wilt zetten. Hotel De Buizerd biedt daarom naast de vaste faciliteiten in de hotelkamers ook vele extra services aan, in en rondom het hotel, die zorgen voor een comfortabel verblijf. Ontdek Noord-Scharwoude in Langedijk.

Het hotel is ideaal gelegen in het Noord-Scharwoude, in de buurt van het hotel zijn verschillende recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, zwemmen, vissen en wandelen. U kunt ook een bezoek brengen aan musea of een winkelcentrum. U kunt ook bij het hotel kano’s huren